PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

5. června 2011

Posuď knihu podle obalu (24)

Název knihy: The Lying Game
Autor: Sara Shepard
Datum vydání: 7.12.2010

Anotace na Goodreads: Měla jsem život, pro který by jiní zabíjeli.

A pak to někdo udělal.

Nejhorší na tom, že jste mrtví, je, že už nemáte nic, pro co byste žili. Žádné další polibky. Žádná další tajemství. Žádné další drby. Jako by nestačilo holku zabít jenom jednou. Jenže já mám něco, co nikdo další nemá - Emmu, dlouho ztracenou sestru, dvojče, kterou jsem ani neměla možnost poznat.

Ovšem Emma zoufale touží zjistit, co se mi stalo. A jediný způsob, jak toho docílit, je vklouznout do mého života a posbírat jednotlivé části dohromady. Ale dokáže se smát vtipům mých kamarádek? Přesvědčit mého přítele, že je tou dívkou, do níž se zamiloval? Předstírat, že je šťastná, bezstarostná dcera, když objímá mé rodiče na dobrou noc? A dokáže udržet celou tuhle šarádu i poté, co si uvědomí, že můj vrah sleduje každý její pohyb?
Můj názor: Na tuhle knihu se chystám už hodně dlouho. Shepard mě přesvědčila, že psát umí a tenhle její nápad na novou knižní sérii mě opravdu zaujal. Líbí se mi i provedení obálky knihy. Dvě sestry, dvojčata, jedna mrtvá, druhá živá... Detektivní příběh pro náctileté... a pro mě :D

Navíc jsem se dneska dozvěděla, že se i tato série nejspíš promění do seriálu, který se chystá ABC Family vysílat od srpna tohoto roku. Zatím mají natočený jen pilotní díl a pokud bude stejně dobrý jako Pretty Little Liars, máme se rozhodně na co těšit.











Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.



4 komentáře:

  1. I have yet to read this book and I had no idea they were making a show on it! Thanks for sharing :)

    Also, you just won my giveawy! Check out my post: http://brittanysfantasy.blogspot.com/2011/06/winner.html

    Thank you!

    OdpovědětVymazat
  2. Pretty Little Liars mám seriál strašne rada, ale knihu som ešte nečítala. Nevedela som, že sa ide aj iná knižná séria od autorky sfilmovať. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Obálka se mi líbí a i nápad knihy je dobrý, jak jsi psala "dvě sestry, jedna živá, druhá mrtvá" možná se po ní někde podívám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Knihu jsem četla a mi se to rozhodně líbilo. Doporučuji :)

    OdpovědětVymazat