PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

18. října 2011

Nejděsivější NEJ

Máme tu další věcičku z našeho podzimního knižního speciálu. Tentokrát se jedná o děsivé meme, kde se můžete ostatním svěřit s nějděsivějšími věcmi a zjistit tak, jestli si někdo nemyslí totéž. Nejedná se tak úplně o knižní meme, ale věřím, že se pobavíte i tak.

Nejděsivější nej s námi pobude 7 týdnů, své místo bude mít na blogu vždy ve středu a úkolem bude svěřit se s 5 děsivými věcmi na dané téma.

A jaká témata to budou?

19.10. - 5 děsivých knih
Zkuste vybrat 5 knih, u kterých jste se báli, u kterých vám naskočila husí kůže, u kterých jste se po tmě dokonce báli jít i na záchod a zdálo se vám, že vás sleduje každý stín v pokoji.

26.10. - 5 děsivých filmů
Většina z nás se občas ráda bojí. Jaké jsou vaše oblíbené děsivé, hororové či celkově psycho filmy, z kterých máte hrůzu.

2.11. - 5 děsivých míst
Navštívili jste nějaké děsivé místo? Bílá paní se nejspíš po světě vysoce přemnožila a ukazuje se téměř všude. I když někde se najde i Černá paní. Anebo duchové mrtvých, strašidla a tak dále. A i když jste žádné nenavštívili, kam byste se chtěli podívat, nebo které vás fascinuje a děsí?

9.11. - 5 děsivých snů
Všichni míváme zlé sny. Některé si pamatujeme, jiné ne... Kolikrát jste se už vzbudili zborcení potem a s uštvaným dechem, jako by vás honil samotný pekelný pes? Ovšem stejně tak mohlo jít o příšerné a nervydrásající zkoušení ve třídě před tabulí. Každého děsí něco jiného. Jaké takové sny si pamatujete i teď?

16.11. - 5 děsivých zážitků
Věřím, že všichni už máme něco za sebou. Vzpomenete si na nejděsivější momenty svého života? Ať už jste šli po tmě hlubokým lesem, po cestě domů, nebo se vám stala jiná děsivá příhoda, kdy jste byli vyděšení natolik, že jste srdce cítili až v krku...

23.11. - 5 děsivých školních předmětů
Školou jsme si prošli všichni. Je jedno, jestli jste teprve na základce, střední, vysoké, či navštěvujete vzdělávací kurz. Každý máme (nebo jsme měli) předměty, které nemáme rádi a kterých se děsíme. Jaké jsou ty vaše?

30.11. - 5 děsivých domácích prací
A do sedmice všeho děsivého - domácí práce. Fuj. Které domácí práce vás vyděsí pokaždé, když o nich jenom uslyšíte? Buďte kreativní...

Snad se vám naše témata zamlouvají. Určitě se při jejich vymýšlení zapotíte a nejspíš i trochu vyděsíte, ovšem účelem je - pobavit se! Budeme rády, když se vás zúčastní co nejvíc. Alespoň se o kousek víc poznáme. 

Kdo nemá s podobným meme zkušenosti, tak ve zkratce: Každý týden uveřejníte seznam 5 nej, půjdete na můj blog a jakmile zmerčíte, že jsem publikovala svůj příspěvek, přidáte přímý link na svůj příspěvek do linkovače, který bude uveřejněný pod článkem. Tento článek bude fungovat jako rozcestník pro všechny publikované příspěvky. Do svých článků si samozřejmě můžete (nejspíš i musíte, aby to mělo ty správné grády) dát tématický obrázek - nahoře.

5 komentářů:

  1. veľmi sa na toto meme teším :) predpokladám že prvú tému nebudem vedieť napísať, teda nie 5, tak tú vynachám a idem k druhej :)

    OdpovědětVymazat
  2. Asi budu mít problém s těma 5 školními předměty. :D Dohromady dám je tři, ale možná si ještě na další vzpomenu.
    Takže, rozhodně se zúčastním. :)

    OdpovědětVymazat
  3. určitě se zůčatním :)) Nejjednoduší budou určitě ty školní předměty :D

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujímavé meme:) .. len si neviem predstaviť desivú knihu .. možno dve pri ktorých som mala zlý pocit ...

    OdpovědětVymazat
  5. tak a článoček už mám hotový :D
    Super meme :)

    OdpovědětVymazat