PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

4. prosince 2011

Posuď knihu podle obalu (50)

Název knihy: The Selection
Autor: Kiera Cass
Datum vydání: 24.4.2012

Anotace na Goodreads: Pro třicet pět dívek je Výběr životní šancí. Možností uniknout životu, který jim byl nalajnován už od narození. Možností být vtažena do světa třpytivých rób a drahých šperků. Možností života v paláci a soupeření o srdce úžasného prince Maxona.

Ale pro Americu Singer je Vybrání jen noční můrou. Znamená to, že musí opustit svou tajnou lásku, Aspena, který není ze stejné společenské vrstvy jako ona. Musí opustit domov a vstoupit do tvrdé soutěže o korunu, o níž ani nestojí. Život v paláci je navíc okořeněn neustálými útoky rebelů.

A pak America potká prince Maxona. Postupně začíná pochybovat o svých plánech do budoucna. Pochopí, že život, o kterém vždycky snila, se neslučuje s tím, co ji nejspíš čeká.
Můj názor: Tahle kniha mě už před dávnem zaujala svou nádhernou obálkou. Hodně mi připomíná obálky série Luxus. Jako každá holka mám slabost pro krásné, až princeznovské, šaty. Naví ta modrá barva je prostě... svěží, v kombinaci s barvou vlasů modelky je to výborný kontrast. Jsem zvědavá, jaká kniha nakonec bude. A ten font je skvěle zvolený, navíc nad písmem je taková zajímavá korunka.







2 komentáře:

  1. no jo, z téhle obálky prostě každý musí mít ujímání... pokaždý, když ji znovu vidím, musím potlačit nadšené ááách :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pokaždé, když vidím tuhle obálku tak radostí nadskakuji, je vážně úžasná! Rozhodně mám slabost pro takové šaty. :) Doufám, že se podobných obálek dočkáme i tady :)

    OdpovědětVymazat