PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

16. července 2011

Suma sumárum za červen 2011

Nějak se přestávám řídit daty, které jsem si stanovila pro zveřejňování článků. Ale hlavní je, že se k nim nakonec dostanu a vy pak nejste o nic ochuzeni, no ne?

Knihy, které jsem si za červen koupila:
 Abandon by Meg Cabot (Recenze) - v agnličtině
Babe in Boyland by Jody Gehrman (Recenze) - v angličtině
Divergent by Veronica Roth (Recenze) - v angličtině
One Foot in the Grave by Jeaniene Frost (Recenze) - v angličtině
At Grave's End by Jeaniene Frost (Recenze) - v angličtině
Destined for an Early Grave by Jeaniene Frost (Recenze) - v angličtině
First Drop of Crimson by Jeaniene Frost (Recenze) - v angličtině
Eternal Kiss of Darkness by Jeaniene Frost - v angličtině
This Side of the Grave by Jeaniene Frost - v angličtině
Poslední oběť by Richelle Mead (Recenze) - v češtině
Heatová a vlna žáru by Richard Castle - v češtině

Lepší pohled na obálky:

Jo, je toho docela dost... a počkejte si na červenec, ten vás naprosto skolí! Jak vidíte, většinu knih jsem četla dříve, než jsem je vůbec koupila. Využila jsem v květnu 10% slevy a objednala si anglické knihy, které mi domů dorazily až v červnu. Knihy v češtině jsem si koupila při 15% slevě u nás v knihkupectví. 

Knihy, které jsem vyhrála:

Wuthering Heights by Emily Brontë - v angličtině
Sense and Sensibility by Jane Austen - v angličtině

Lepší pohled na obálky:

To jsem měla po hodně dlouhé době štěstí a vyhrála jsem dvě knihy na jednom blogu! Jde o klasiku v klasickém zobrazení, nic extra. Ale stejně musím nejdřív sebrat odvahu na to, číst klasiku v angličtině. Klasická angličtina je těžší než ta dnešní.

Co se za červen událo nového? Hned po státnicích jsem začala pracovat, takže času na blog mám méně, než jsem mívala dříve. Což jste určitěsami poznali. Jsou dny, kdy se tu pomalu neobjeví nic a jsou dny, kdy alespoň něco. Snad to zase tak moc nevadí a že sem i nadále budete chodit tk často, jako tomu bývávalo dříve. Snažím se pravidelně blog aktualizovat a alespoň na FB přinášet veškeré novinky, které zmerčím.

Knihy od nakladatelství mám skoro všechny přečtené, jen mi zbývá na ně napsat recenze. Ani netušíte, jak mě štve ten skluz. Nerada mám v něčem resty a tlačí mě to jako trn v patě. Ale už to budu mít brzo v cajku a budu se moci soustředit na nové knihy. A těch se v poslední době objevilo opravdu hodně. Nevím, na co se vrhnout dřív. 

Nově jsem se pustila do meme Top týdne, On My Wishlist, stále-dost-pomalu pokračuju v Putování s Hunger Games a teď na červenec jsem spolu s Abyss rozjela tématický speciál Léto s knihou. V souvislosti s tím vás chci obvzláště upozornit na Letní akce, kam můžete zapisovat své soutěže, speciály apod. Zrovna teď běží jedna giveaway, které se můžete zúčastnit. 

Podíváme se na trochu té naší oblíbené statistiky... Za minulý měsíc byl můj blog zobrazen celkem 21 720 krát. Celkově to za celou dobu existence mého blogu bude 181 403 zobrazení. Takováhle čísla jednomu pěkně pohladí ego... :D

A teď statistika z TOPlistu, která se najednou umoudřila a dorazila!
30.5. - 5.6.2011 1649
6.6. - 12.6.2011 1718
13.6. - 19.6.2011 1893
20.6. - 26.6.2011 1979

První narozeniny mého blogu se blíží! Už jen 85 dní! Nezapomínejte, že můžete dostat body navíc, když napíšete recenzi knihy do Hostující recenze a poskytnete mi náhled na svou knihovničku v Your Bookcase. Je škoda, že obě dvě rubriky skomírají a nejsou aktualizované. Nebojte se ukázat, co doma máte, nebo napsat nějako utu recenzi. Strašně ráda bych se podívala k vám domů, co všechno za knihy doma máte. Pokud se chcete pochlubit, napište mi dotaz prostřednictvím formuláře v menu.

Nevím, co dalšího bych ještě napsala... počkejte si na další sumarizaci. Tam vás nejspíš omráčím množstvím knih, které jsem za červenec nashromáždila. Řeknu vám, že ty slevy na BookDepository by měli zakázat :D

Nikdy nepodceňujte Dolores!

9 komentářů:

  1. Máš tam chybičku - nie Victoria Roth, ale Veronica :) Inak pekná kôpka kníh, krásna návštevnosť... tlieskam! :)

    OdpovědětVymazat
  2. A víš ty, proč tam tu chybu mám? :D Protože mám neustále zafixované, že to je Victoria a nevím proč :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já vím, že je závist špatná, ale já ti některé knížky fakt záávidím! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Syki: I mne sa niečo podobné stalo :D A nikdy nikto nevedel o kom hovorím... potom som zistila, že daná osoba má iné krstné meno :D

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, to je nadílka! A červenec bude ještě bohatší, říkáš? Kdy to budeš všechno číst? :D

    OdpovědětVymazat
  6. Stormy: Ještě že si rozumíme :D

    Teresinha: No, já tady z těhle uvedených už 8 četla... a ty za červenec. Řekněme, že budu mít do konce roku o zábavu vystaráno. Obvzlášť se tedy těším na tu Školu noci, u které se nejspíš nesmírně pobavím (ta bude až za červenec).

    OdpovědětVymazat
  7. Mozem sa spytat? coze to je s tou rubrikou My bookcase? mam sa pochvalit svojou zbierkou a strucne popisat? lebo ja by som sa aj zapojila, zboznujem obkukavat cudzie knihy, tak by som sa podelila o tie svoje :D

    missviolet

    OdpovědětVymazat
  8. missviolet: Přesně tak. Na začátek článku uvedeš jen pár základních informací o sobě (přezdívka nebo jméno, kolik ti je a odkud jsi, případně kam chodíš na školu, jestli máš blog apod. => prostě taková profilovka, vizitka) a následně nafotíš svou knihovničku a popíšeš jednotliv poličky, knihy... napíšeš, které knihy máš obvzlášť ráda a ještě místo, kde nejradši čteš :) To všechno mi stačí poslat na maila ve Wordu, jak bys to chtěla mít uspořádané (jako fotka, text, fotka, text) + do přílohy samozřejmě i samotné fotky. Je to pochopitelné?

    OdpovědětVymazat
  9. Samozrejme, len som sa chcela uistit, ci som to sspravne teda pochopila :D teraz som v zahranici, takze tazko by som pofotila, ale ked sa vratim, s najvacsou pravdepodobnostou sa do toho pustim :D

    missviolet

    OdpovědětVymazat