PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

13. února 2011

Odstíny života - Teaser Tour

Říkáte si, co za banner to mám na svém blogu těsně nad příspěvky? To je překvapení, které jsem si pro vás připravila spolu s Lu.Lusy. Pokud jste to ještě nevěděli, brzo jí vydají její knižní prvotinu! Podívejte se na více zde.

A k této příležitosti jsme pro vás vymyslely tzv. Teaser Tour.

Co to je, ptáte se? Po dobu 11 týdnů vám každé pondělí přinesu jednu větu z knihy, která vás pěkně navnadí. Ale to ještě není všechno. Každý čtvrtek mi pak Lu.Lusy zodpoví jednu otázku. Počítejte tedy se mnou:

11 týdnů = 11 teaserových vět = 11 otázek a odpovědí

No není to skvělé? Já vím, že je! A někdy během celé téhle naší Teaser Tour pak na vás čeká jedno velmi pěkné překvapení přímo na webu Odstínů života!

Banner nahoře bude sloužit jako odkazník přímo na tenhle článek, kde budu průběžně linkovat publikované teaserové věty a odpovědi na otázky, abyste to všechno mohli najít na jednom místě a nemuseli skákat z jednoho rohu na druhý.
Harmonogram










28.4. otázka a odpověď

Tak co, těšíte se?

 

1 komentář:

  1. Boože, jak já jsem natěšená...:) A to už od té doby, co jsem přečetla zatím publikované kapitoly.. Takže hezkou řádku měsíců.. Totálně mě to nadchlo... A nevědomost, jak to asi bude pokračovat, je nesnesitlená... V dubnu běžím do knihkupectví a budu se klidně rvát... :D

    OdpovědětVymazat